Vad har hänt idag? Jo detta

Vaknad vid 7-7.30 tiden för sonen simon ville att mamma skulle upp då! Och jag tänkte  att nää jag vill inte gå upp men man måste ju göra det när man har kids att ta han om. Men iallafall så åt vi frukost o kollade på nickelodeon och det är min son´s bästa kanal som finns enligt simon själv =) . Och sen ringde en kompis o frågade vad jag gjorde o ville bara snacka lite skit... Hon o en kompis till henne skulle ut o gå o jag undrade om jag o simon kunde hänga med för att jag skulle lämna han på dagis kl 10. Vi va ute o gick i 1 timme o 20 min ungefär sen så gick jag till min bror o hans tjej o deras lilla son Theo.

 

Och sen så va theos kusin albin där så söt han är.Dom är ju så söta dom små... vill också ha en liten till men det får vänta ett tag...
Men eventuellt att det blir en vovve i stället =)
Jag skulle följa med Becka som är mamma till min lilla Theo o Beckas syster Josse o hennes pojk Albin o gå ut o gå på beckas 1 mila väg men först så skulle vi inom och hämta simon från dagis vid 16 tiden. Men hann bara upp till dagiset o märke att jag hade jätte ont i vänster häl o det vissade att jag hade ett sår (skoskav) som det heter.. AJAJAJ va ont det gör... Men jag gick hemmåt i stället kunde inte gå i deras takt. Det brukar ta 30 min från min lägenhet till simon dagis som ligger ca 2.4 km men nu tog det 45-50 min för min lilla skada på hälen =(Sista biten hem skulle simon ta o köra vagnen men det gick faktiskt bra men han är för liten för att han ser ju inte över vagnen. Så då ser det ut som det här... =) Han skulle gå mitt i vägen rätt va de som o sen gick det lite snett o då hamnade han nästan ner i diket =)Så när vi e hemma så fick jag ta o plåstra om mitt ajaj... o sätt o kollade på simon favvo kanal o speciellt är det svampbob fyrkant. Och sen när det va slut så skulle jag kolla på cops som går på tv 6 o simon ska läggas vid 18 tiden men idag blev det 19 tiden i stället. Nu när han ligger o sover så fick jag hjälp av min käraste vän Jessica att fixa denna bloggen o även hennes kompis jonnie. =) vill tacka er ännu en gång...!!!
Men nu sitter jag o berätta vad som har hänt idag o kommer o berätta mitt liv o sonens liv för er alla som är inne o kolla.... Jo jag ska berätta att jag är i hop med världens bästa kille o det är min älskling Daniel kallas även Linger =)
Men nu så sitter jag o kolla på Navy CIS samtigt som jag skriver i min nya blogg....  Och nu ska jag sitta o kolla på tv o sen sova om jag kan så klart.


Kommentarer
Postat av: Josse

kul å läsa Linda, kikar in lite d och då :-)

Fina bilderna blev som du tog idag.

2009-03-17 @ 22:39:21
Postat av: Rebecka

Fina bilder det blev=)..styackars din fot=(..vi få ut och gå när det läkt!..vi ses på lördag om vi inte ses imon!..pussa simon från oss!..kram

2009-03-19 @ 13:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0