talking cats


Cat Talking and Translation

Dom är juuuu så söööta =)


 

Very Angry Cat


Min underbara son Simon


T.I. Ft. Justin Timberlake - Dead And Gone

 

Är denna bra eller vad??
I LOVE IT !!!

Första poolbad för sonen!

Jaha då har man varit hos min mor o far.... Har inte gjort så mycke idag bara tagit det lungt... Jo jag ska påminna om att sonen har tagit sitt första dop i sin egna lilla pool =D så det är bara jag som fattas =D Få väänta tills min far sätter igång deras poooooooool =P


Rosig & rynkfri med laxsperma!

Söndag testar snabba lunchlyftet!

Ja, du läste rätt - spermalyft är den nya skönhetsbehandlingen alla talar om.

Glöm botox som förlamar ditt ansikte.

Nu är det ämnet spermine som ska göra dig fin.

Quickfix, lunchlyft, spermabehandling. Kärt barn har många namn. När skönhetsbloggare ute i landet börjar prata om spermabehandlingar för ansiktet, då är det dags för lite upplevande journalistik.

Dom kommer då på allt möjligt att bli av med sina rynkor.
Det låter inte så speciellt mysigt att få det i fejjset eller?


Migrän sen igår...!

Jaha då har man fortfarande migrän och det har inte gått över än men det är bättre sen igår...
Synd att man inte har migräntabletter hemma.. Man få ju inte pengar fören
på måndag =( så då få man stå ut med smärtan. Men man
har ju huvuverkstabletter men dom hjälper
till lite ialla fall =)


godmorgon

jaha då var man vaken... Och snart är det dags att gå och lämna sonen på dagis och sen ska jag hem och sova... Är svin tröttttttttttt ..... skriver mera senare ikväll... ha det göttt alla

Vilken Disney Princess är jag?

Princess Aurora (sleeping beauty)

You are gracfull and you love to sleep. But you are still waiting for your true love.

Idag har man varit duktig!

Jaha... Då har man hunnit med mycke idag...
Har nu tvättat snart 4 maskiner tvätt,dammsugat, tvätta golven,diskat och rakat av simon´s hår och



varit ute med sonen så att han få leka av sig och snart ska man sätta igång sin 5 maskin tvätt.. =)
Och nu ska man ta det lungt ett tag....


Simon gräver hos sin morfar och mormor!



Han gräver en stund och sen skulle han vila upp sig och sen så är det dags för
att gräva igen eller som han säger att han ska jobba =)

Har fiskat idag men.....

inga fiskar fy FAAAAAAAN vad kallt det var och åka båt o det bästa är ju att man är åksjuk. =(
Det va säkert -20 grader när vi var ute på sjön.... Och det blåste som FAAAAN och det gör ju inte bättre av att man är sjösjuk =( ....... Men kul var det ialla fall =) Och innan idag så spelade vi kubb =) Här är lite bilder från idag.



På vägen hem från dagis!

Jag och simon var på väg hem från dagis och då såg simon "Martins gräv" alltså en grävmaskin.... Snacka om att man tycker om grävmaskiner =)


Karlar‏

Brukskarlar:

Ursprung
Den tama mannen har funnits som sällskap och bruksman till kvinnor så långt tillbaka i tiden som vi kan minnas. Användningsområdena har givetvis växlat, allt från jakt och jordbruk till dagens rena sällskaps- och avelskarlar.

När du bestämt dig för att skaffa karl vill vi ge dig lite tips och råd för att förenkla din vardag med mannen.

Det första du behöver tänka på är om du verkligen har tid med en karl. En karl är ingenting man lättvindligt kan lämna bort till vänner och bekanta. Ännu finns inga godkända pensionat i Sverige. Lyckligtvis är karlar idag accepterade i de flesta offentliga miljöer. Det är dock ej tillrådigt att ta med karlar överallt. Exempelvis boutiquer brukar framkalla nervositet och i vissa fall aggressioner. Det är inte ovanligt att man ser oroliga och gnällande karlar väntandes vid kassan.

Även om du anser dig ha tid över till både en och två och kanske tre karlar vill vi inte rekommendera mer än en. Ofta visar de oro och till och med svartsjuka om 'matte' bryr sig för mycket om andra karlar!

Kostnader
Det är givetvis något som man bör tänka på innan man skaffar karl. Att ha karl är inte billigt. En karl äter mycket och behöver kläder, bil, mm. En duktig arbetskarl kan ofta själv tjäna ihop till sitt uppehälle. Har man en skicklig jägarkarl kan han bidra till hushållet med bland annat älgkött. På höstarna kan man till och med se hur karlar beger sig ut i flock för att jaga älg. Se till så att just din karl har tillstånd, d v s licens, för detta annars bör man inte låta dem löpa omkring hur som helst i skog och mark. Om din karl saknar det rätta intresset för jakt kan du kanske istället träna honom till att bli en skicklig bär- och svampplockare.

Allmän skötsel
För att din karl ska få leva ett långt, friskt och lyckligt liv behöver han god mat, frisk luft, daglig motion och någon eller några aktiviteter som inspirerar honom. Tänk även på att hålla din karl vacker. Västmanlandsrasen är vanligen renlig av sig och sköter det mesta själv till exempel ansning av skägg och naglar. Avancerad tandvård och trimning av huvudhår bör man överlåta till en fackman.

OBS! All kupering är strängt förbjudet i Sverige, sådant kan till och med medföra rättsliga följder i vissa fall!

Raser
Det finns ett stort antal olika karlraser. Vid resor till sydligare länder slås man av hur många lösdrivande karlar som finns på gator och stränder. Och visst är det lätt att glömma allt förnuft när man ser in i ett par bedjande, sammetsbruna ögon... men tänk på att dessa karlar oftast helt saknar uppfostran och dessutom kan vara smittbärare av allehanda sjukdomar då vaccinationer är ovanliga i dessa länder. Dessutom är det ofta problem med att få införseltillstånd till Sverige för sådana karlar. Vi vill därför rekommendera att du väljer en av våra erkända svenska raser.

Vi väljer att här presentera Västmanlandsrasen.

Vad som kännetecknar Västmanlandsrasen är främst ett lugnt psyke, relativt lättuppfostrade men de behåller ändå sin lekfullhet högt upp i åldrarna. Alla färger och kroppsbyggnader är godkända.

En könsmogen karl tycker om att visa upp sig med sina artfränder på dansställen. Det är där som parningslekarna inleds. I jakten på en ägarinna kan till och med vilda slagsmål utbryta. Vi avråder dock från att välja någon av de riktiga 'stridstupparna', de kan bli svåra att få någon riktig pli på. De kan i vissa fall morra och anfalla sin ägarinna! Då måste man omedelbart säga ifrån och visa vem som bestämmer. Det ger honom en trygghet att veta sin plats. Även den lugnaste karl kan ibland brusa upp och försöka ta kommandot. Det gäller då att vänligt men bestämt tillrättavisa honom. Om det inte räcker så måste list tillämpas. Du bör i ett tidigt stadium bestämma om du vill ha en inne- eller en utekarl. Väljer du en innekarl så bör du tänka på att motion är otroligt viktigt. En innekarl kan annars bli passiv och hemfalla åt öldrickande framför tipsextra. Det är inte svårt att lära en karl enklare små sysslor såsom att gå och handla eller att dra en barnvagn runt kvarteret. Glöm inte heller att ge rikligt med beröm. Karlar sporras då och utför villigt sina små tjänster. Godbitar användes med fördel för att belöna önskvärt beteende.

Uppfostran
Även om du vet att din karl är lydig och snäll och inte skulle göra en fluga förnär så bör du inte låta honom i glädje hoppa emot främmande människor. Någon som ej är van vid karlar kan till och med bli rädd. En annan viktig uppfostringspunkt är att lära honom att tiga på kommando samt att hålla sig intill dig så att han inte ställer till förtret för andra. Mycket vanligt är en tendens att springa efter andra karlars bilar och ett sådant beteende är oacceptabelt och bör kvävas i sin linda!

Avel
Även om du idag inte är intresserad av avel så är inte snöpning något vi vill rekommendera. Det kan komma en dag när du ångrar dig och då blir du tyvärr tvungen att byta ut din gamla trotjänare mot en ny. Om du tänkt använda din karl i avelssyfte bör du först kolla stamtavlor men även tänka på att påssjuka kan försämra avelsmöjligheterna. Ett byte kan komma i åtanke. För övrigt brukar karlarna visa sig villiga till avel någon som bekräftas från BB-håll. Om du inte vill lämna din karl hemma vid förlossningen så går det bra att ta med honom till BB. Personalen där har utbildning och är vana att handskas med nervösa karlar. En positiv reaktion är att många karlar uppvisar en högre mognadsgrad efter den första avkomman även om motsatt reaktion i sällsynta fall kan förekomma. Vidare avel bör inte bedrivas på karlar som inte visar intresse för sin avkomma, inte vill kännas vid sin avkomma eller till och med är aggressiv mot avkomman. Sådana karlar är inte ens lämpliga som sällskapskarlar och du bör snarast göra dig av med honom hur söta de än må vara.
Eventuella framtida ägarinnor till en sådan karl bör varnas för att han har sådana defekter innan de tar hem honom.

Kost
En karl kan äta i stort sett vad som helst även om de tycks föredra den kost de är uppfödda på (det sk 'mammas-köttbullar-syndromet'). Rådgör därför gärna med uppfödarna om vad karlens kost varit baserad på under uppväxten. Låt inte mannen rumstera fritt i kylskåp och skafferi och fall inte för bedjande blickar vid kaffebordet. Det är direkt olämpligt att låta honom tigga vid bordet. Vissa karlar visar ibland tendenser att vilja hjälpa till att tillreda sina egna måltider. Detta bör uppmuntras! Maltdrycker uppskattas ofta av karlar men låt det inte bli till någon vana. Ett par burkar per månad under sträng uppsikt är dock inget att oroa sig för.

Sjukdomar
Karlar kan ofta uppvisa diverse små sjukdomssymtom. Ta dock dessa med en nypa salt. En kvinna kan vanligtvis fortsätta att utföra sina dagliga sysslor trots sjukdom men detta tycks vara svårare för en man. Han sjukskriver sig gärna i rent förebyggande syfte. Detta inträffar oftast vid helg- och skiftarbete. Många karlar har tendenser till färgblindhet. Du bör därför hjälpa honom med påklädningen. Karlar med orange tröja och rosa byxor har faktiskt påträffats.

Sammanfattning
Vi hoppas att du får mycket glädje av din nya karl under många år. Som komplettering till våra små tips kan du gärna läsa andra, mer utförliga fackböcker i ämnet karlavård. Vi kan rekommendera 'Allt en kvinna bör veta om män'. Du kan givetvis också vända dig till närmaste veterinärklinik.

Har är jag =)



Har är jag och min bror´s son Theo

Sicket fint väder!

Det är ju inte illa att det är så fint väder flera gånger på rad!
Det tycker vi om eller hur? Men så klaga vi när det är för varmt.
Det ska vi inte göra tycker jag det är ju underbart när det är varmt
då kan man bada,sola,grilla,dricka vin och äta mycke glass =)
Gud vad jag älskar att det är sommar =) Önskade att det skulle vara året om
men tyvärr så är det ju inte så! =(


nyheter-01s18-solen_125521w.jpg

'Gyllene omslagspapper'

Historien handlar om en mamma som för en tid sedan skällde på sin 5 åriga dotter för att hon slösade på en rulle med dyrt guldfärgat omslagspapper. Pengar var det ont om och hon blev ännu mer upprörd när hon såg att dottern använde pappret att dekorera en ask som hon placerade under julgranen. 
  
Hursomhelst, den lilla flickan gav presentasken till sin mamma nästa morgon och sade,
 
'Den är till dig, Mamma' 
  
Mamman blev generad för hennes tidigare ilska mot flickan, men hennes ilska blossade upp igen när hon öppnade presentasken och såg att det var tomt.
 
Hon sa till sin dotter med harm i rösten.
 
'Vet du inte unga dam, att när du ger bort en present är det meningen att det skall vara någonting i paketet?' 
  
Hon hade tårar i sina ögon och sa, 'Men, Mamma,det är inte tomt! Jag blåste kyssar i den tills den blev full.' 
  
Mamman blev förkrossad.Hon föll på knä och slog armarna om sin dotter och bad henne och förlåtelse för hennes obetänksamma ilska. 
  
En kort tid senare tog en olycka dotterns liv, och det sägs att mamman behöll det gyllene asken bredvid sängen för resten av hennes liv.
 
När hon helst kände sig nere eller mötte svårigheter öppnade hon asken och tog ut en inbillad kyss och mindes kärleken från barnet som hade lagt kyssarna däri.
 
En verkligt underbar känsla, denna gåva till oss är en ask full med ovillkorlig kärlek och kyssar från våra barn, familjen, vännerna och gud. Det finns inget mer värdefullare än detta.  

The Truth!

Sanningar om livet efter

Kvinnor över 50 får inga bebisar; därför att de skulle lägga dem någonstans och glömma bort var.

Ett av livets mysterier är hur en 2 kg-låda med godis, kan göra att en kvinna går upp 5 kg i vikt!?!

Min hjärna inte bara vandrar iväg ibland - ibland lämnar den mig totalt.

Det bästa sättet att glömma dina problem är att gå i för trånga skor.

Det bästa med att leva i en liten stad är: när du inte vet vad du gör så vet nån annan det. ( ...Eller hur!?)

Ju äldre du blir, desto svårare är det att minska i vikt - därför då har din kropp och ditt fett blivit verkligt goda vänner.

Just när jag vant mej vid gårdagen, så kommer idag.

Ibland tror jag att jag förstår allt - sen återfår jag min medvetslöshet.

Jag gav upp jogging när mina tights gneds samman och satte eld på mina strumpbyxor.

Konstigt!!! Du hänger in någonting i din garderob för ett tag, sedan krymper det 2 storlekar!

Smala människor irriterar mej!!! Speciellt när de säger saker som: 'Du vet, ibland glömmer jag äta'. Numera så kan jag glömma min adress, mammas mellannamn och mina nycklar. Men jag glömmer aldrig att äta. Man måste vara speciell för att glömma äta!

Problemet en del kvinnor har - de blir helt upprörda av någonting och sen så går de och gifter sej med honom.

Jag läste den där artikeln som sa att typiska stressymptom är: Äter för mycket ....... impulsköp ..... kör bil alldeles för fort.

Hylla Kvinnoskapet.
Kram alla härliga kvinns!!


Ursäkta till alla!

De senaste åren har jag tagit emot och skickat vidare en hel massa bilder, videos och skämt som jag har tyckt varit kul.

Dessvärre har det visat sig att en del personer tagit illa vid sig och jag har fått besked om att jag är både manschauvinist och elak.
 
Så från och med idag kommer jag bara att skicka vidare mail med bilder av naturfenomen,monument och saker som kan utvidga människors horisont.
 
På en semesterresa söderut nyligen fick jag det här härliga motivet och en fantastisk bild av ett palmträd....


Se nedan..









I LOVE YOU HONEY BUNNIE =)

I Love You Glitter Graphics

FREDAG IDAG



Friday Glitter Graphics



Friday Glitter Graphics

HIHI HIHI

Någon hjälp mig?

Jag vill kunna göra om min bloggsida. Vill göra en egen men jag förstår absolut inget ting =(
Någon som kanske kan hjälpa mig eller tipsa mig om vart man kan göra en
egen bloggsida jag hoppas att ni fattar
vad jag menar =)

VARFÖR?

När ni ändå är inne på min blogg kan ni väl skriva några rader. Så är ni snäll.
Det vore kul om någon kommentera eller skriver.
Det vore jätte kul =)

Tack för allt hoppas att ni gillar
min blogg

Hos mamma o pappa!

Jaha då sitter man hos mamma o pappa o degar. =)
Jag och hunden rasmus sitter i soffan. Jag kolla runt på nätet o bloggar medans
 hunden ligger i soffan och degar. Han är en gammal man som behöver sova..
Han bara sover o sover det är det enda han gör. Men jag kan förstå honom
stackarn som sagt han är ju gammal 11 år är han.
Jaha min mamma är då i källaren o dammsugar o tvätta golven och
städar där nere. Jag kan tänka mig att det är skitigt o jävligt där nere.
Och pappa han är nere i garaget som vanligt håller på och byter däck
och lagar bilar med mera. Han har ju en egen firma så det är ju klart
att man få hålla på där nere och fixa och så vidare annars så är det ju ingen ideé
att ha en firma om man inte tänker hålla den vid liv =)


Nä nu ska jag ta och gå eller göra något annat kan ju inte sitta och inte göra nåt.
Men va inte ledsen jag kommer till backa eller som Arnold Schwarzenegger säger
 " I´ll be back"


Horoskop som gäller perioden 2 april - 15 april


Oxen 21/4-21/5

Om du ägnar dig åt lagsport har du två extra gynnsamma veckor framför dig. I övrigt händer det inte särskilt mycket, du måste själv planera och driva på om inte den ena dagen ska bli den andra lik. Stjärnorna lägger sig inte i just nu, utan låter dig styra som du vill.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4


Tvillingarna 22/5-21/6

En del djupa tankar hinner du förmodligen med, men mest handlar det om nöjen. Du trivs där det glittrar och vimlar. Just nu dras du till metropoler och nöjespalats och det är också där du syns bäst. Vill du byta stil är det här dessutom ett riktigt bra tillfälle. Lita på din egen trendkänsla.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 2


Kräftan 22/6-22/7

Det känns lite motigt just nu, men det blir bättre efter den 9 april. Många konflikter som du hamnar i leder dessutom till förbättringar och till att du blir av med gammalt bagage, men det gör det förstås inte roligare medan bråket pågår. Ibland är det en klen tröst att stå som segrare.

kärlek/sex
2
kul/nöjen 1
tur/pengar 4


Lejonet 23/7-23/8

Du njuter av vårkänslor och har dessutom tur i kärlek. Det finns en risk att du även har mycket att göra på jobbet och att du ibland blir tvungen att välja bort saker därför att tiden helt enkelt inte vill räcka till. Att planera väl hjälper lite. Att inte lova för mycket hjälper mer.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3


Jungfrun 24/8-23/9

Ta det lugnt! Du är känslig för stress just nu. Även små saker kan få dig att svettas om de blir för många på en gång. Se till att du har ledig tid och kan njuta av våren i lugn och ro. Bra veckor för en underhållande romans, långpromenader, myskvällar och stillsamma samtal.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3


Vågen 24/9-23/10

På jobbet går det bra, men i övrigt är livet en enda röra. Dina relationer är av guld ena dagen och ger dig förfärlig huvudvärk nästa dag. Det blir en karusell av förtroenden, konflikter, ömhet, hemligheter och avslöjanden. Dessutom blir du ofta indragen i andras problem.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4


Skorpionen 24/10-22/11

Energi och framåtanda har du gott om. Trots det finns det en risk att dagarna bara rinner förbi dig utan att något händer. Bästa sättet att förhindra det är att du själv tar tag i saker i stället för att vänta på andra. Annars kan förstås händelselösa dagar också vara njutbara emellanåt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4


Skytten 23/11-21/12

Det blir gott om nöjen, gott om romantiska stunder och gott om känslosvall. Dessa två veckor bjuder på både ytligare vårkänslor och djupare funderingar. Det enda du bör vara lite försiktig med är att boka in för mycket. Du har inte så gott om energi, våren är tröttande för dig just nu.


kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 2


Stenbocken 22/12-20/1

Du har för det mesta svårt att kompromissa och just nu går det inte alls. Därför blir det också gott om tjafs och konflikter, på gott och ont. Vanligen slutar det med att du får som du vill. Trots det kan du känna att det finns många som inte alls förstår dig, och det är riktigt trist.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 4


Vattumannen 21/1-18/2

Du har två lekfulla veckor framför dig. Du kan göra fina affärer och bra fynd när du shoppar, men mest handlar det om känslor och relationer, nöjen och skön romantik. Vårkänslor har du gott om, särskilt den första veckan blir riktigt fin. Dessutom ser det lovande ut för din karriär.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4


Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig energisk och positiv. Visserligen händer det inte särskilt mycket, men du trivs ändå. Och när du tar tag i saker går det undan. Mot slutet av den här perioden vankas det dessutom glittrande nöjen, förmodligen i form av en större fest, något evenemang eller en resa.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 5


Väduren 21/3-20/4

Full fart på nöjesfronten, särskilt före den 10 april. Du försöker hinna med allt på en gång och lyckas ganska bra. Extra härligt blir det om du gör en resa, kort eller lång spelar mindre roll. Själva miljöombytet ger dig massor av nya idéer och ännu mer fart framåt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4



Ätit kvällsmat

Nu har man ätit färdigt och det blev nudlar med biffsmak
inte den bästa maten men ändå det är ju mat =)



Och sen så blir det te med white green tea nyttigt o gött

 

"what metal band are you"

METALLICA


 you love to party, rock out and you are heavy.
you are one of the greatest bands in hte world.

Har varit hos min farmor


jaha då har man varit en sväng hos min farmor och farfar. Dom höll på att fixa i trägården inför sommarn som kommer =)
Och sen så anlitar dom min son att flytta på lite vedbitar för mer arbetskraft =) haha
Och sen så har vi hunden "Rasmus" =)

      


Jo och sen så körde farmor oss hem för att vi skulle hänga upp nya gardiner som jag inte klara av själv att göra pga att mina fönster är så långa i vardagssrummet så behöver man hjälp och resultatet blev så här fint =)


    Gud va snyggt det blev =)  

Nu är det ett tecken på sommar =)

Att sopmaskinen är framme och tar bort all små stenar eller grus =)
                                        

Jag och daniel var ute med simon så han fick leka av sig lite men efter ett tag så ville jag in och gå
på toa men närmast var hos martina forsman =)  och där fanns Malin B med sin dotter Nova . Simon ringde på klockan och knackade och sen gick vi in och då höll martina och hennes dotter på att äkta samt nova men inte så länge till eftersom att simon kom och då brukar inte barn sitta still och äta i lugn o ro. Men jag tog en kopp kaffe och simon o nova dom bara bråkade om vem skulle ha vad. Ungar dom kan slås o skylla på varandra. Sen hatar jag folk som skyller på andras barn vad dom har gjort och inte gjort man ska vara rättvis. Om t.ex. simon slår nova och simon kommer till mig och säger att nova slog honom och jag skulle skylla på nova men det kan jag ju inte göra för det är ju båda man ska säga till att dom inte ska slås eller bråka eller vad det nu är dom gör. Har jag rätt eller har jag fel rätta mig i så fall. =)

                                        

Fint väder idag med =)

Så underbart att det är fint väder. Då ska man ta sig en runda i lilla byn.





Men solen syns inte men det ska komma fram på eftermiddagen på min balkong =)
Riktigt skönt blir det

Trööt idag

Jaha då har man fått hem min son från sin pappa =) Men det är jobbigt att gå upp så tidigt på morgonen men men så är det ju när man har barn. =( Men lite kaffe i sig så blir man lite piggare =)


Quest

Who sings what song?

Do you know who sings what song?

1.La Tortura
*Shakira feat Alejandro Sanz
 Ricky Martin feat Justin Timberlake
 Britney Spears feat Ricky Martin
 Shakira feat Justin Timberlake
  • 2.Piece Of Me
     Christina Aguilera
    *Britney Spears
     Tech N9ne
     Girlicious
  • 3.Stupid Shit
     Girlicious
     Tech N9ne
     Christina Aguilera
     Pink
  • 4.Facing Up
    *Pink
     Kate Voegele
     Girliocious
     Tech N9ne
  • 5.Be Jealous
    *Kate Voegele
     Pink
     Tech N9ne
     Girlicious
  • 6.Jesus Of Suburbia
     Girlicious
    *Tech N9ne
     Kate Voegele
     Green Day
  • 7.Like Me
     Pink
     Tech N9ne
     Christina Aguilera
    *Girlicious
  • 8.Breathe
     Britney Spears
    *Kate Voegele
     Tech N9ne
     Pink
  •             

    Och svaret blev detta.!

    True Star



    You know all the songs, you are as hip as the hop belongs to it!! You are a truly POP STAR!! =)

    Har du Facebook så gå in o kolla dig själv =) Who sings what song?

    Igår var jag på SEXPARTY =)


    Igår var jag på sexparty hos Anke. Det var jätte kul måste jag säga MASSA med snoppar var det =) sånt gillar man.....
    Sen efter var det fest men så himla kul var det inte. Men det var trevligt att få komma hem till anke. Men som sagt man var ju inte ute på spåret o lite trött med så man tjatade på killen sin att vi skulle åka hem men han ville stanna kvar o jag var lite sur för det. Men men så är det. Och sen när vi väl skulle hem så skulle vi få med oss en kompis jag nämmer inga namn men iallafall. Men den personen ville inte med o arg så inne i helvete va den personen. Så den personen ville gå hem från anke o hem till sig och det är ca 2 mil kanske. Men men den personen va ju dyngrak och vi kunde inte lämna denna personen så vi bestämde att ringa polisen eftersom den personen va fyll o lite agresiv. Men så fanns inte någon polis i närheten så dom fick ta en patrull från Halmstad och dit vi befann oss... Men när som väl kom så fick dom ta hand om denna person in till fyllecell och fick nyktra till o sen fick dom släppa denna personen... Men vilken kväll det var igår orkar inte skriva mera. Men men så kan det vara ibland =)


    Anke visar upp en sexig dräkt =) Och sen till höger längst bort har vi Lotta


    Först från vänster har vi Elsaid tror jag att han stavas =), Anneli, ? Ankes man o sen självaste Anke


    Längst till höger har vi Jonnie sen Jessika hon med brillorna =)


    ALLTSÅ snacka om en JÄTTE DILDO =)


    Vem i Barbapapafamiljen ?


    Barbabok







    Finns även på facebook gå och kolla vem du är i barbapapafamiljen.


    Vilken tattoo passar mig?

     dom är fina dom små vargarna. =)

    Finns på facebook =)

    VILKEN TYP AV MAMMA ÄR JAG?

    Ambitiösa, mycket medvetna mamman
    Du tar din mammaroll mycket seriöst. Du är enormt ansvarsfull och när ditt barn ska passas av andra har du helt koll på läget. Du håller dig uppdaterad om vad som är bra för barn.
    Du gillar också att andra betraktar dig med respekt och hur du är som mamma. Du signalerar omedvetet att du helt har koll på det där med att vara mamma
    Goda råd: Glöm inte mitt i allt ditt sökande efter information att se ditt barn. Kanske är han/hon helt annan än den du vill att han/hon ska vara. Tänk mer på att lära känna ditt barn än att stimulera honom .


    Kolla dig själv vilken typ av mamma du är:
    http://www.euroads.se/sites/se/surveys/8/survey.php?medieid=870&advertid=12366&earc=

    Jag är Ulla Bella Hehe

    Du tror du kan allt och lite tiiiiiill. Du har ingen större intelligens och lider heller inte av det. Du vet inte själv om att du igentligen är direktör Knegoff, du har förträngt det eftersom du älskar kvinnokläder. Du vill helst sväva runt på små rosa moln

    Finns på facebook

    Jag är en äkta Sex and the City-tjej och jag liknar


    Sexiga och härliga Samantha Jones
    Om du liknar hungriga Samantha Jones så hungrar du efter livet och män. Precis som Samantha har du stor aptit på livet.
    Du styrs av dina behov och drivs av impulsivitet och passion på alla sätt. Du vet vad du vill ha och gör allt för att nå dina mål.
    Du är inte rädd för att experimentera och vill helst prova allt åtminstone en gång.
    Du är rädd för att visa dina känslor och din sårbarhet och därför kan folk omkring dig tycka att du är mycket dominerande och stark.



    Finns på facebook

    Kaffe dags =)



    Kaffe med mjölk



    ORKAR INTE MERA NU!

    Jag kan inte ens ta hand om min disk utan att man få ont i ryggen. JAG BEHÖVER DISKMASKIN eller en städerska som kan göra att åt mig. Det är inte lätt att vara ensamstående mamma. Man ska diska tvätta städa laga mat osv. Ingen som hjälper en. =(

    FÖRE DISKNINGEN






    EFTER =)






    Inte illa =)

    FINT VÄDER IDAG =)

    Jag o simon har GÅTT till dagis idag. Inte illa för en 3 åring att gå hela vägen till dagiset som ligger 2.6 km från våran lägenhet. Sen gick jag till min kompis martina och provade två par byxor det var ett par jeans o ett par finare byxor som kostar 399:- jätte fina var dom. Men tyvärr kunde jag inte ha dom jeansen men hade dom varit en stl större så kunde jag ha dom =) Men jag tog dom andra byxorna =) Men vi sätt och tjatade och jag drack kaffe o lekte lite med hennes dotter =) lekte o lekte det kan man väl intr säga =)
     


    Och sen så skulle hon göra mat också gött som fän va det. =) Det gjorde du det bra Martina =) Tack ännu en gång för maten. Sen så var det bara att gå hem med byxan och sen gå upp och hämtade sonen o sen ner till ica och handla GLASS det var den första glassen på länge. Jo jag ska bara medela att jag går på diet men idag så var det undantag =) hehe !!

     



    Gud så fint väder der är och varmt och skönt =) Har längtat till att det ska vara varmt. Men när det väl blir varmt så klagar vi på att det är varmt och när det är kallt så klagar vi på det varför gör vi det? Tänk på att vi bor i södra sverige tänk på om vi skulle bo i norrland där är inte lika varmt och sen så är vintern ca 9-10 månader lång av 12 så vi ska vara glada för det =) . Inte för att jag tror att vi har det bättre än uppåt i sveige. Skriver mer senare i kväll

    RSS 2.0